
30.03.17
ה' |
21:00
אילן סיבוני ממסעדת "דארנא", עשה סטאז' קולינרי בארמון מלך מרוקו ובא ללמד את סודן של שלוש מנות מהמטבח המרוקאי:
פסטיה פסיה – בגרסה כשרה, קינוח המחנשה, הנראה כנחש ספירלי ומעדן הטובקל – פסטייה מתוקה הנראית כפסגת הר הטובקל המושלג
יחד נלמד להכין את המנות ולבסוף נטעם מהתוצאות.
משך הסדנה: שעה וחצי | מספר המקומות מוגבל
איזה מתיקות: על צבע ורגש במאכלי המימונה
שני–חמישי | 27.3–30.3 | כט באדר– ג בניסן
הלובים מארחים את ברי סחרוף וגיא זו-ארץ
חיים אוליאל וחברי להקת שפתיים מארחים את מתי כספי
להקת אקוט מארחת את המשורר סמי שלום שטרית
קבלו טעימה מפסטיבל סיפור.עם 2016: